Logo Body & Mind

Veel afgevallen bij crossfit Haarlem

Geplaatst door

Ik was op zoek naar crossfit Haarlem. Ik was hierbij op zoek naar een crossfit waarbij ik veel af zou vallen in een korte periode.Ik vind het erg belangrijk dat ik naast het afvallen nog lekker en gevarieerd kan eten. De trainer bij crossfit Haarlem is een oud chef kok. Hij biedt hierom uitstekende hulp op het gebied van het opstellen en het naleven van een voedingsschema.

Resultaten

Het is mij gelukt om binnen drie maanden twaalf kilo af te vallen bij crossfit Haarlem. Door middel van de goede  samenwerking met mijn crossfit trainer en het naleven van mijn voedingsschema. Wat ik in samenwerking met mijn crossfit Haarlem>crossfit coach heb opgesteld. Waarbij ik nog steeds lekker en gevarieerd kon eten wat ik erg belangrijk vind.

Belangrijk punten

Bij Body & mind Incorporated staat concentratie, rust en focus tijden het trainen op nummer één.Tijdens het trainen gaat het om jou.Jij moet optimaal kunnen presteren. Je krijgt optimale coaching. Zodat je alles uit jezelf kan halen tijden het trainen. Er worden daarom ook alleen maar kleine groepslessen gegeven om jou de optimale aandacht te geven die je nodig hebt. Je kan bij de trainer aangeven op welk gebied jij wilt trainen. Het verbranden van vet of het opbouwen van spiermassa of zelfs hulp bij het revalideren.