Thuis sporten

Waarom sporten thuis ook kan!

Steeds meer mensen sporten thuis, maar waarom en is het wel zo efficiënt om thuis te sporten ?

Niet lang
De meeste mensen sporten steeds vaker thuis, dat komt, doordat het niet veel tijd in beslag neemt. Je bent meestal rond de 30 tot 45 min bezig met sporten. Je kan 1,2,3 gelijk omkleden en aan de slag en je kan meteen na het sporten lekker douchen en daarna weer je eigen ding.

Veel mogelijkheden
Als je thuis sport, dan kun je lekker binnen sporten als het koud is of als het aan het regenen is. Daarnaast als het mooi weer is, kun je lekker in je achtertuin sporten lekker in de frisse lucht en je hebt veel ruimte om te bewegen, zonder dat mensen tegen je aan kunnen lopen of bezig zijn met een oefening waar jij eigenlijk net mee wou beginnen.

Wat kun je gebruiken ?
Als je thuis sport, heb je niet veel nodig. Je kan bijvoorbeeld oefeningen doen op een matje of je kan een stoel of bank gebruiken als apparatuur. De oefeningen die je thuis doet, zijn net zo effectief als dat je het in de sportschool doet. Je kunt fouten maken, zonder dat je bang bent dat iemand je ziet en in de lach schiet. Ook kun je zelf apparatuur kopen en in de kamer plaatsen en daarmee aan de slag en eventueel , kun je altijd een vriend of vriendin langs laten komen en samen thuis trainen en dat geheel gratis.