Fitnessapparatuur

beste fitnessapparatuur voor te calorieën te verbranden ?

Voordat je gaat sporten, loop je altijd als eerst naar de cardio zone voor een
warming-up. Het eerste wat bij je op komt  is : welk fitnessapparatuur zorgt ervoor dat ik het meest calorieën verbrand. Het antwoord op deze vraag hebben wij voor jou beantwoord in de volgende volgordes van de beste calorie verbranders.

Loopband
De loopband verbrand 600 tot1200 calorieën per uur. Het is een prima apparaat om je lichaam in beweging te houden en gemakkelijk te gebruiken om vet te verbranden. hoe harder je rent, hoe meer vet je verbrand. 

 

 

 

 

Roeimachine
Een roeimachine verbrand 700 tot 1100 calorieën per uur. De roeimachine is een prima workout machine, omdat je dan je hele lichaam aan het bewegen bent, waardoor je meer kracht zet. Verder verbrand je niet alleen calorieën. Maar je traint er ook kracht mee, doordat je steeds met je armen en benen naar voren en achter beweegt, bouw je meer kracht in je armen en benen op, om de volgende keer meer prestatie te bereiken.

Crosstrainer
De crosstrainer verbrand 600 tot 800 calorieën per uur, alleen een crosstrainer is niet altijd betrouwbaar qua calorieën teller want als je eenmaal beweegt, dan draait de crosstrainer al uit zichzelf, waardoor het apparaat wat calorieën erbij telt die jezelf eigenlijk niet gelopen hebt.