Amsterdam personal training logo

Tip: personal training Amsterdam

Geplaatst door

personal trainingAl een aantal jaar ben ik erg onzeker over mezelf. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken onder  “personal training Amsterdam“. Daar staan ontzettend veel bedrijven die personal training geven. Echter sprong een bedrijf boven iedereen eruit, namelijk Amsterdam Personal Training. Dit kon ik zien aan de recensies, het team en de faciliteiten waarover zij beschikken.

Telefonisch had ik contact met personal training Amsterdam. Zij stonden mij erg prettig een vooral professioneel te woord. Dit gaf mij een uitstekend gevoel. Resultaat is natuurlijk belangrijk, maar een goed gevoel ook!

Trainingen

De trainingen bij personal training Amsterdam zijn uitstekend. Zo wordt er goed gekeken waar je op dit moment staat en bouwen zij daar een passend schema voor. Naast een goed trainingsschema wordt er ook ook gekeken naar een bijpassende voedingsschema. Dit wordt allemaal op maat gemaakt, zodat het proces optimaal verloopt.

De lessen zijn erg pittig. Ondanks de erge spierpijn wordt je goed gemotiveerd, zodat het resultaat optimaal zou zijn. Tussendoor wordt er geëvalueerd en worden schema’s aangepast. In totaal ben ik 16 kilo afgevallen in drie maanden. Persoonlijk ben ik enorm tevreden, omdat ik van 80 kilo naar 64 kilo ben gegaan. Personal training Amsterdam is daarom ook echt een aanrader!