logo Nauticashop

Een ruimer assortiment bij Nauticashop dan bij George Kniest

Geplaatst door

stootwillenHeeft u verschillende spullen voor de watersport nodig? Dan bent u bij Nauticashop aan het juiste adres! Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende spullen speciaal voor de watersport. Zo verkopen ze ankers, tanksystemen, boordverlichting en elektra maar ook gereedschap, kleding en Trudesign. Dit in vergelijking met George Kniest waar ze alleen bootonderdelen verkopen zoals navigatie en elektronica, boeken en kaarten, scheeps-techniek en dek uitrusting. Wilt u alle spullen in één keer kopen? Dan kunt u dit het beste doen bij Nauticashop in plaats van George Kniest. Het is natuurlijk net zo makkelijk om alles in één keer te kopen dan dat u dit moet doen op verschillende websites en alle spullen bij elkaar moet zoeken.

Naast de ruime collectie aan spullen speciaal voor de watersport heeft Nauticashop ook betere betaalmogelijkheden dan George Kniest. Zo kunt u bij Nauticashop betalen met iDeal, Paypal of overmaken door een bankoverschrijving. En kunt u bij George Kniest alleen betalen met iDeal, V pay en MisterCash. De veiligste en beste manieren zijn dan de betaalmogelijkheden van Nauticashop.

Onlangs heb ik ook een aantal producten besteld via Nauticashop. Zij verkopen kwalitatieve producten voor een lage prijs.

Waarom producten van Nauticashop bestellen in plaats van George Kniest?

  • U kunt veilig betalen met onder andere iDeal en Credit Cards
  • Voor vragen staan de werknemers van Nauticashop u graag te woord op 013-8200208
  • Goede bereikbaarheid van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.
  • Gratis verzending vanaf €85,-, anders €6,75