30PT Logo

De beste Personal trainer bij 30 PT

Geplaatst door

Een tijdje geleden ben ik begonnen met de personal trainingen bij 30 PT. Ik heb een zeer vriendelijke en fijne Personal trainer aangewezen gekregen die mij graag helpt mijn doelen te behalen. Deze personal trainer motiveert me iedere training weer om meer te doen en door te gaan. Hierdoor ben ik nog nooit zo gemotiveerd geweest om naar de sportschool te gaan. Hierdoor heb ik er iedere week week zin in om mijn sportkleding aan te trekken en vervolgens naar de sportschool te vertrekken.

Personal trainer

Afwisselende trainingen met de Personal trainer van 30 PT

De Personal trainer maakt iedere week weer een andere planning met andere oefeningen. Hierdoor is het afwisselend en zwaar maar bovendien erg gezellig. Iedere week worden de oefeningen iets anders gedaan zodat de herhalingen interessant blijven en ik graag wil blijven sporten. Ondanks dat de oefeningen zwaar zijn, blijft het erg leuk om te doen.

Eindstand door de trainingen

Door middel van de goede trainingen voel ik mij een stuk fitter en heb ik inmiddels mijn doel behaald die ik in het begin graag wilde halen. Nu heb ik een nieuw doel gesteld en hoop ook deze snel te kunnen halen samen met de Personal trainer.