Torso lifestyle centre

Op zoek naar goede personal training in Almere

Geplaatst door

Ik woog voordat ik ging sporten een aantal kilo teveel waar ik graag vanaf wilde. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal training Almere om een goede personal trainer te vinden die mij hierbij zou kunnen helpen.

Veel zoekresultaten op het internet

personal training almere

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal training Almere kreeg ik erg veel zoekresultaten. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Torso Lifestyle Centre.Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website.

Super grote resultaten geboekt

Op de website van Torso Lifestyle Centre is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De voeding is een erg belangrijk punt op het gebied van sporten en afvallen. Nadat ik de informatie had gelezen besloot ik om contact op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na het gesprek besloot ik om met behulp van een personal trainer van  Torso Lifestyle Centre te gaan sporten en af te vallen. Nadat ik een aantal maanden had gesport was ik al 8 kilo verloren. Daarom ben ik ook super tevreden met het gestelde dat ik heb geboekt bij Torso Lifestyle Centre.