Logo Re-act Personal Training

Re-act Personal Training is de beste training

Geplaatst door

Re-act Personal TrainingRe-act Personal Training is van Rens van Putten. Hij is Personal trainer coach en de eigenaar van Re-act Personal Training. Hij vind het erg belangrijk dat mensen genieten van het leven en voor hem is sport zijn passie. Des te fitter hij zich voelt, hoe meer hij kan genieten. Daarom is hij in 2012 gestart met het bedrijf genaamd Re-act Personal Training. Hij vindt het erg erg leuk en ziet het als een eer om andere mensen te helpen, te begeleiden en uit te dagen met het opzoeken en doorbreken van hun fysieke en mentale grenzen. Op deze manier gaan zij ook steeds meer genieten.

Wat heeft Rens van Putten allemaal gedaan?

In het verleden heeft hij De Luchtmobiele Brigade, de Koninklijke Militaire Academie, de Nederlandse Politie Academie en de Fontys Sporthogeschool gedaan. Deze scholen en academies hebben hem het inzicht en inzichten verschaft over het functioneren van het menselijk lichaam en de mogelijkheden om efficiƫnt te trainen, zowel fysiek als mentaal. Hij vindt het geweldig om te bedenken waartoe het menselijk lichaam allemaal in staat is. Het gevoel wanneer je iets bereikt waartoe je jezelf onmogelijk achtte is zelf een tikkeltje verslavend!

Inspanning, rust en voeding bij Re-act Personal Training

Iedereen leeft anders met zijn of haar eigen ritme, gewoontes en sociale verplichtingen. Het is dan ook mijn uitdaging om mensen fitter te krijgen waardoor ze nog meer kunnen genieten in van hun eigen leven. Naast fysieke inspanning spelen rust en voeding ook een belangrijke rol.