Ervaar Physicum nu met een gratis kennismakingsgesprek!

Geplaatst door

PhysicumBent u op zoek naar een goede personal trainer of een goede fysiotherapeut? Dan bent u bij Psysicum aan het juiste adres!

Physicum in Amsterdam is dé plek voor personal training, fysiotherapie, en persoonlijke begeleiding. Bij Physicum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Pak deze kans en maak een afspraak voor een Gratis kennismakingsgesprek.

Zij willen jou graag helpen de eerste stappen te zetten naar een gezondere lifestyle. Daarom willen ze je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen ze bespreken wat je graag zou willen bereiken en hoe zij je daarbij kunnen helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis en vrijblijvend!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Physicum ben jij verzekerd van persoonlijke begeleiding en alle aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te behalen. Zo bieden zij fysiotherapie waarbij ze gebruik maken van technieken uit de Mylogenics methode en uit Neurokinetic Therapy. De combinatie van deze technieken is erg succesvol! Daarnaast bieden ze ook personal training waarbij ze werken met een individueel programma wat afgestemd is op jou en jouw wensen naar het halen van je doel. Dit doen ze door middel van trainingsmethoden, persoonlijke voedingsschema’s, coaching en begeleiding.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek aanvragen doe je gemakkelijk via de website. Vul daar het formulier in en binnen één werkdag zal een specialist van het Physicum contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking.