ptroomlogo

Fitnessen in Rotterdam

Geplaatst door

Op zoek naar fitness Rotterdam, kom dan even langs PT Room in Rotterdam. Hier kunt u fitnessen en allerlei andere soorten trainingen volgen. Neem contact met ons op en wij zien u graag in onze sportschool komen.

fitness rotterdam

Mijn ervaring met fitness bij PT Room

Ik heb een zeer positieve mening over PT Room. Ik begon met trainen nadat ik was gestopt met voetballen. Ik wou toch nog sportief actief blijven en besloot mij aan te melden bij PT Room. Ik volg daar een personal training. Eerder heb ik ook groepslessen gevolgd maar ik vond het toch fijner om meer aandacht te krijgen en besloot om alleen personals trainingen te gaan nemen. Mijn spiermassa is al erg toegenomen en mentaal ben ik ook een stuk sterker geworden. Ook is mijn vetpercentage afgenomen. Lijkt het u wat om ook bij PT Room te beginnen? Neem dan even contact op.

Contact

Neem via de website even contact met ons op. Daar staan de gegevens om ons te kunne bereiken. U kunt ons altijd bellen maar langskomen in de sportschool is misschien nog het makkelijkst.