jachtloods

Een Nachtkijker kopen bij de jachtloods

Geplaatst door

Houdt u erg van jagen of vindt u het fascinerend om de wilde dieren in de nacht te kunnen bekijken? Dan is het zeker een aanrader om een nachtkijker van de Jachtloods aan te schaffen. Zij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan verschillende nachtkijkers. De keuze kan zeer lastig zijn maar de specialisten van de Jachtloods helpen u graag om de juiste keuze te maken!

 

Over de nachtkijker van Jachtloods

DE nachtkijker bestond al rond de 20e eeuw. Meneer Holst was de eerste persoon die er een bouwde. Hij had een contract bij Philips en maakte de eerste infrarood omvormer. Het apparaat was klaar voor gebruik in het jaar 1934 . Door de technologie die gebruikt werd om de elektronen los te trekken werd een fluorescentiescherm zichtbaar. Op deze manier was de eerste nachtkijker een feit!

nachtkijker

Eigen ervaring

Onlangs was ik zelf ook opzoek naar een nachtkijker voor tijdens het jagen. Op de website van de Jachtloods hebben ze een zeer ruim assortiment en daardoor kon ik geen keuze maken. Ik heb contact opgenomen en de vriendelijke medewerkers hebben mij perfect geholpen! Zij hebben geprobeerd om mijn situatie duidelijk vast te stellen en op basis van de informatie hebben ze een perfecte nachtkijker gekozen. Deze heb ik vervolgens ook besteld en had ik al zeer snel in huis. Tevens was de betaling erg gemakkelijk aangezien zij verschillende betalingsmogelijkheden hebben. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zou het andere mensen ook zeker aanraden!