Logo-Smart-Personal-Training

Personal coach Eindhoven

Geplaatst door

personal coach eindhovenWoon jij in Eindhoven of omgeving en ben je op zoek naar een personal coach in Eindhoven? Dan ben je bij personal coach eindhoven op het juiste adres. wij assisteren je bij het behalen van je doelen. Of je nou wilt afvallen, spiermassa opbouwen of je aan je conditie werken, wij hebben overal verstand van. Bij personal coach Eindhoven gaat het verder dan alleen maar trainen. Wij zorgen ervoor dat training, herstel, voeding en lifestyle samenkomen zodat het beste resultaat behaald kan worden. Bij ons krijg je om de 6 weken een zogenaamde meetdag, deze dag is om te meten hoe jij jezelf hebt ontwikkeld op het gebied van uithoudingsvermogen, spiermassa, lenigheid en nog veel meer. Als je voor het eerst binnenkomt bij personal coach Eindhoven bespreken we eerst wat u precies wilt bereiken wij maken dan samen met u een plan van aanpak, daarin staat precies wat we gaan doen en hoe we dit gaan doen. In dit gesprek is er ook ruimte voor u om uw wensen en behoeftes op te noemen.

Team

Personal coach eindhoven bestaat uit een team van 4 gediplomeerde personal trainers, onder andere een gewichtsconsulent, een sportmasseuse en een lifestylecoach.

Diensten

Bij personal coach Eindhoven geven we niet alleen personal training. Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies en het geven van groepslessen.