Low-Carb-Club

Atkins repen hebben minder koolhydraten

Geplaatst door

Ben jij op zoek naar een koolhydraatarme snack? Of misschien wel een goed vullend maar koolhydraatarm snel ontbijtje of lunch? Dan zijn de Atkins repen de oplossing voor jou! Dit zijn overheerlijke repen die je op ieder moment van de dag kan eten. De Atkins repen bieden een traktatie voor ieder moment van de dag. Het enige verschil tussen de Atkins repen en een normale snack is de hoeveelheid koolhydraten. In de Atkins repen zitten namelijk veel minder koolhydraten dan in reguliere repen. Onlangs dit verschil zijn de repen minstens zo lekker!

De Atkins repen zijn gevoed met verschillende zoetstoffen om de reep een zoete smaak te geven. Op iedere verpakking van de Atkins repen kun je precies zien wat de netto hoeveelheid koolhydraten is. Het zijn de hoeveelheid koolhydraten waar het uiteindelijk om gaat. De repen zijn allemaal individueel verpakt waardoor je altijd gemakkelijk een reep mee kan nemen naar het werk, school of voor onderweg.

Atkins repen bij Low Carb club

Bij Low Carb Club bieden ze Atkins repen aan. Low Carb Club heeft voor deze repen gekozen vanwege de hoge kwaliteit en de smaak. Het zijn top repen die iedereen lekker zal vinden. Daarnaast zul je eigenlijk niet merken dat er geen koolhydraten inzitten.