PhysiqBV

Op zoek naar fitness Hoofddorp

Geplaatst door

Bent u op zoek naar de beste fitness Hoofddorp? Neem dan even een kijkje bij physiq. Dit is de grootste sportschool bij u in de buurt.

fitness Hoofddorp

Mijn persoonlijke ervaring met Physiq

Mijn persoonlijke ervaring met Physiq is zeer positief. Toen ik ging studeren, moest ik stoppen met voetbal. Maar ik wou toch graag sportief bezig zijn. Ik besloot om rond te gaan kijken naar een goede sportschool. Ik kwam al snel Physiq tegen. Toen besloot ik om even op de website te gaan kijken en het leek mij wel wat. Daarna heb ik mij aangemeld voor een proefles. Die proefles heb ik gevolgd en ik was zeer overtuigd. Nu ga ik nog steeds naar physiq en heb er nog steeds plezier. Ik heb een abonnement dat ik zo vaak in de week kan gaan en volg ook 1x in de week een groepsles met andere sporters. Mijn lichaamsbouw is ook erg veranderd en ben erg veel afgevallen door de groepsles. DIe zijn wel best zwaar en de trainers motiveren je echt 100%. Dit is een zeker aan te raden bedrijf om te gaan sporten.

Interesse?

Heeft u interesse? Neem dan even contact met ons op via de website.