100pt

100% Personal Training top bedrijf

Geplaatst door

Al jarenlang was ik hartstikke onzeker over mijn lichaam. Op de basisschool, middelbare school en tijdens mijn studie werd ik gepest door mijn overgewicht. Na het behalen van mijn studie dacht ik dat dit wel over zou zijn. Eindelijk het volwassen leven in! Na het vinden van mijn baan werd ik zelfs op de werkvloer gepest. Zodoende kwam ik tot het besluit om wat te gaan doen aan mijn overgewicht maar wat?

Een goede vriend van mij was zeer te spreken over 100% Personal Training en vond dit een top bedrijf. Hij was binnen zes maanden namelijk meer dan tien kilo afgevallen en zodoende nam ik het besluit om ook eens te gaan babbelen met deze personal trainer. 

100% Personal Training

Top resultaat in een mum van tijd

Na de meeting met Daniel Schepers nam ik het besluit om vier keer in de week personal training bij hem af te nemen. Een traject van twaalf maanden werd afgesproken. Het waren zware trainingen maar door de geweldige steun van Daniel heb ik mij hierdoor heen weten slepen.

Na twaalf maanden ging ik op de weegschaal staan voor het eindresultaat. Ik ben meer dan vijftien kilo afgevallen en sindsdien is het pesten ook gestopt. Dit heb ik allemaal te danken aan 100% personal training en daar ben ik Daniel zeer dankbaar voor!